Frissen Fejérből

2022.10.30. 11:33

Női holttestet találtak Fehérváron a vidámparki tónál (Frissítve!)

FMH

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

Egy kutyáját arra sétáltató fehérvári lakostól származik az információ, hogy a fehérvári vidámparki tó szűrőrácsán fennakadt egy halott nő teste. A szemtanúk értesítették a mentőket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek. A vizsgálat jelenleg is folyik, vizsgálják a körülményeket, mi lehetett a nő halálának oka.

Megkeressük a rendőrséget és a mentőket, s ha további információ áll rendelkezésünkre, közöljük olvasóinkkal.

Frissítés!
Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője, Méhes Dóra a FEOL-nak nyilatkozva elmondta, hogy az eset vonatkozásában kiérkezésükkor sajnos már mentőellátásra nem volt szükség. Bővebb tájékoztatást a halál okával és a körülményekkel kapcsolatban pedig a területileg illetékes rendőrhatóság adhat.

Kérdéseinket elküldtük az illetékes Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, akik a következő információval szolgáltak az esettel kapcsolatban:

„Tájékoztatjuk, hogy a rendőrségre 2022. október 30-án 10 óra 4 perckor érkezett lakossági bejelentés, mely szerint Székesfehérváron, az egykori Vidámparki csónakázó-tóban egy 50-60 év körüli női holttestet találtak. Az eset kapcsán bűncselekményre utaló gyanú nem merült fel, a rendőrség az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárva vizsgálja a körülményeket." – olvasható válaszukban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!