„Lassan járj, tovább érsz"

2022.10.28. 15:49

Megszállták az autósok Fehérvár belvárosát

Mielőtt bárki arra gondolna, hogy figyelemfelkeltő akcióról lenne szó, gyorsan leütnénk a "poént". A tréfásnak nevezhető délutáni csúcsban a fehérvári plázától egészen a Csikvári úti körforgalomig csak lépésben lehet haladni a Széchenyi úton.

Kecskés Zoltán

Óriási dugó nehezíti a közlekedést a a Széchenyi úton.

Fotó: Kecskés Zoltán

A veszélytelennek közel sem nevezhető dugóban többen pofátlan sávváltásokkal igyekeznek előrébb jutni, aminek aztán könnyen kisebb kocc lehet a vége. Kérjük az autósokat, hogy kulturáltan közlekedjenek, hagyják szabadon a zebrákat és két másodperccel a piros jelzés előtt ne próbáljanak bemenni egy olyan közlekedési csomópontba, ahová könnyen beragadhatnak még nagyobb káoszt okozva ezzel. 

A lassan járj, tovább érsz elvét követve legyünk türelmesek és fokozottan figyeljünk a körülöttünk lévőkre is. Mint tudjuk, a legfontosabb az, hogy mindenki épségben hazaérjen, hiszen senki sem szeretne pénteken délután betétlapot töltögetni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!