Frissen Fejérből

2022.10.28. 10:45

Éhezők viadala egy bicskei áruházban: az új kasszáért való hajsza okozott konfliktust

A Bicskei Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2022. május 9-én, Bicskén az egyik áruházban megütötte az egyik vásárlót.

Fejér Megyei Főügyyészség

Forrás: Pixabay

A vádirat szerint a férfi miközben a pénztárnál állt az élettársával, észrevette, hogy megnyitnak egy újabb pénztárt, amelyet a sértett és házastársa szintén észlelt, akik azonban a vádlottat megelőzve érkeztek oda és megkezdték a rakodószalagra az áru felpakolását. A vádlott ekkor az előzést sérelmezve a sértetthez lépett, lerántotta a szemüvegét, többször meglökte, majd ököllel az arcába ütött. A vádlott az élettársa és a sértett házastársának közbelépése miatt felhagyott a további bántalmazással, majd az árukat hátrahagyva élettársával távozott az áruházból.

A sértett a bántalmazás következtében könnyű személyi sérülést szenvedett, azonban fennállt a súlyosabb sérülés kialakulásának a reális veszélye.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben, tárgyalás mellőzésével, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!