Frissen Fejérből

2022.09.11. 09:45

Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M1-esen (frissítve)

Óbarok térségében, a főváros felé vezető oldalon az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Katasztrófavédelem

Fotó: Szemlits Gyula, bicskei önkormányzati tűzoltóság

Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M1-es autópálya 41-42-es kilométere között, Óbarok térségében, a főváros felé vezető oldalon vasárnap kora délelőtt. A balesethez a bicskei önkormányzati és az önkéntes, továbbá a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Fotós: Szemlits Gyula, bicskei önkormányzati tűzoltóság

Frissítés: 

A jelenlegi adatok szerint, a 41-es kilométerszelvénynél egy magyar honosságú személygépkocsi a külső, és a belső sávok szalagkorlátjának ütközött. A 33 éves ukrán járművezető a baleset során kirepült a gépkocsiból, őt súlyos sérülésekkel kórházba vitték. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, de 10 óra 40 perckor a külső sáv megnyitásra került. A baleset helyszínelése a belső forgalmi sávon folytatódik - tudtuk meg a police.hu-tól.  

Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani! Kérjük a követési távolságot tartsák be, és a forgalmi viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket!

Fotós: Szemlits Gyula, bicskei önkormányzati tűzoltóság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!