Kék hírek

2022.09.22. 15:37

Letartóztatásban marad a fehérvári garázsokat feltörő férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványára a bíróság meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki 2022 év elején több garázsba is betört Székesfehérváron.

Főügyészség

Forrás: Főügyészség

A nyomozás adatai szerint a 39 éves férfi 2022 februárjában és márciusában betört egy Rádió utcai garázsba, és további két garázs ajtaját feszítette fel a Hargitai utcában lévő garázssoron.

A férfi autófelniket, nyári gumikat, különböző használati tárgyakat, továbbá kerti– és festő szerszámokat, valamint horgászcikkeket lopott több millió forint értékben.

A Székesfehérvári Járásbíróság márciusban rendelte el a büntetett előéletű férfi letartóztatását szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye miatt.

A nyomozás jelenleg is folyamatban van, ezért az ügyészség indítványt tett a kényszerintézkedés további két hónappal történő meghosszabbítására, amely indítványnak a bíróság helyt adott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!