Frissen Fejérből

2022.08.07. 09:00

Kisebb csoda: nem volt halálos baleset szombaton

Bár a tegnapi napot sem úsztuk meg kisebb-nagyobb ütközés, karambol nélkül, de halálos eset nem történt az utakon – közölte honlapján a police.hu összesítőjében.

Kecskés Zoltán

Forrás: illusztráció

Mint írják, augusztus 6-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 51 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből halálos kimenetelű nem volt, 15 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött – kezdődik a kiadott közlemény, majd a különböző intézkedésekről is számot adtak:

„A szolgálatot ellátó állomány összesen 171 személyt fogott el, közülük 15 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 95 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 182 embert állítottak elő, köztük 79 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 17 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 132 esetben történt" – olvasható.

Sajnos a vasárnap már két szörnyű halálos tragédiával indult: halálos baleset történt Kiskunhalasnál és Kecskemétnél is hajnalban. Vigyázzunk egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!