Frissen Fejérből

2022.08.22. 19:21

Cserbenhagyásos gázolás Móron

Ketten sérültek a vasárnapi gázolás során Móron, ahol a sofőr cserbenhagyta gyalogos áldozatait.

vertesinfo.hu, Baráth Eszter

Forrás: vertesinfo.hu

Gyalogosgázolásról számolt be a vertesinfo.hu oldala, ahol az esettel kapcsolatban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatását is közölték. 

Vasárnap reggel 7 óra 15 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre Mórról, a Dózsa György útról. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy 27 éves pusztavámi férfi a 81-es számú főút felől Mór központja felé haladt, amikor a Dózsa György út 34. számnál lévő kijelölt gyalogos-átkelőhely járdaszigetére hajtott személygépkocsijával, majd a gyalogátkelőhelyen haladó két gyalogost elgázolta – írja a vertesinfo.hu.

Egy 29 éves férfi és egy 33 éves nő a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett. A sofőr a baleset helyszínéről megállás nélkül elhajtott, de a hatóságok még az utcában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Az eset miatt súlyos testi sértést eredményező járművezetés ittas állapotban bűntett, továbbá kétrendbeli segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt indult eljárás a pusztavámi férfival szemben a Móri Rendőrkapitányságon.

A baleset sérültjeivel kapcsolatban felkerestük az Országos Mentőszolgálatot, akik kérdésünkre megerősítették, hogy a helyszínre két mentőegységet riasztottak, és két sérültet szállítottak a területileg illetékes kórházba. Állapotukról további információt nem közöltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!