A támadásban mindkét rendőr megsérült

2022.07.12. 16:41

Tombolt, ütött és harapott is a Fejér megyei férfi

Ahogy arról a tenyek.hu stábja is beszámolt, július 10-én hajnalban a Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőreinek kellett intézkedniük egy 20 év körüli ittas férfival szemben, aki a bejelentés szerint megverte a nevelőapját.

tenyek.hu, Kecskés Zoltán

Illusztráció

Forrás: Csapó Balázs /Kisalföld

Mint írják, amikor a rendőrök közölték a férfival, hogy intézkedés alá vonják, a támadó kijelentette: „semmi nem történt, akkor veri meg a nevelőapját, amikor ő úgy gondolja”. Ezt követően egy hirtelen mozdulattal orrba vágta a rendőrt, majd ököllel püfölte tovább a fejét. A rendőr földre vitte a támadót, majd járőrtársával megpróbálták megbilincselni, ám a földön fekvő férfi ekkor megharapta az őt lefogó egyenruhás alkarját, és kiszabadult a fogásából, azonban kicsivel később a közelben elfogták. 

A támadásban mindkét rendőr megsérült, egyikük nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. Az ügyészség elrendelte a férfi őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és indítványozta a korábban, hasonló erőszakos bűncselekmények miatt már elítélt férfi letartóztatását. 

Kiemelt képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!