Keresi a rendőrség

2022.07.16. 11:32

Pénztárcából lopott a székesfehérvári üzletben

Készpénzt lopott egy ruházati üzletben. A rendőrség a lakosság segítségét is kéri, hogy mielőbb megtalálják az elkövetőt.

Baráth Eszter

A rendőrség kéri, jelezzen, aki felismeri a férfit

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben – írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető július 8-án 12 óra 30 perc körüli időben egy Székesfehérváron, a Távirda utcában lévő ruházati üzletben készpénzt tulajdonított el egy, a tulajdonosa által a pulton hagyott pénztárcából egy férfi.
Az üzlet előterében és az utcán is kamerafelvétel készült a feltételezett elkövetőről, aki körülbelül 45-50 éves és 170-175 centiméter magas. Az elkövetés során világos inget, sötét térdnadrágot, fehér cipőt és kék baseball sapkát viselt.
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban valamilyen információval rendelkezik, jelezze a rendőrségnek. Bejelentést tehetnek személyesen, vagy a 06/80-555-111, illetve a 112-es telefonszámon.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!