Kék hírek

2022.07.07. 15:49

Menekült a börtön elől az abai férfi, elfogta a rendőrség (videó)

A bíróság 2019 szeptemberében hivatali vesztegetés bűntett elkövetése miatt 2 év szabadságvesztésre ítélte G. Jánost, aki büntetésének letöltését nem kezdte meg, ezért ellene elfogatóparancs volt érvényben.

Baráth Eszter

Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld

Mivel feltehető volt, hogy a 33 éves férfi egy abai ingatlanban bujkál, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Abai Rendőrőrs egyenruhásai 2022. július 7-én hajnalban akciót szerveztek elfogására – írja a police.hu

Amikor a férfi észrevette a rendőröket, átszaladt az ingatlan udvarán, és egy melléképült alatti, föld alatt kialakított verembe bújt, ami kifejezetten elrejtőzés céljára volt kialakítva. Ma viszont már nem tudott elmenekülni a rendőrök elől, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!