Frissen Fejérből

2022.07.31. 18:07

Botrány a dunaújvárosi fürdőben – Átmásztak a kerítésen, majd ruhában ültek a jakuzziba

Többen is ruhában mentek a medencébe a városi élményfürdőben. A vendégek teljesen kiakadtak. Az üzemeltető komoly retorziókat helyezett kilátásba.

Hajdú Marianna

Ruhában fürödtek a botrányosan viselkedő fiatalok. Mindenki kiakadt!

Forrás: Pixabay

A fürdő házirendjét teljes mértékben figyelmen kívül hagyva, ruhástól mentek a medencébe többen is, így zavarva meg az ott fürdőző vendégek nyugalmát és az eddig megszokott rendet. Mezei Zsolt, Dunaújváros alpolgármestere felháborodva írta közösségi oldalán a hétvégi balhé után: "Elég volt, a szabály azért van, hogy betartsuk! És ha nem megy szép szóval, majd megy akarattal! Nem lehet, hogy pár nem normális ember, elrontsa a sokak kikapcsolódását." A fürdőben pihenni kívánó vendégek is mérhetetlenül felháborodtak. 

"Szombaton mi is voltunk a családdal, gyerekekkel. Egy darabig nem is volt baj, majd úgy körülbelül 15 órától elszabadult a pokol. Többször jártunk már a fürdőben, soha nem volt gondunk, de most valóban: ami sok az sokk" – írta egy édesanya a múlt hétvégi eseményekkel kapcsolatban.  

A római fürdő részen is megismétlődött a vérlázító eset. Három fiatal a jegyvásárlást azzal oldotta meg, hogy a kerítést átmászta, és ahogy voltak, ruhában beültek a fürdőzők közé a jakuzziba. "Persze hangosan vihorásztak, amikor az a fürdőrész pont az ellazulást, a relaxációt szolgálná" – mondta egy férfi.

Volt, aki tusfürdőt javasolt a fiataloknak és váltásruhát. Az alpolgármester mindenesetre a rendőrséget kérte, hogy panasz esetén a lehető leggyorsabban jöjjenek az élményfürdőbe és segítsék a munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!