Frissen Fejérből

2022.03.27. 10:09

Kanapéval ütközött este egy Mazda az M7-esen

Leírni is kissé komikus, de a történet valós. Késő este az M7-es autópályán Budapest irányába a 42 kilométerszelvényben, a pázmándi lehajtónál egy Mazda, három utasával, és egyikük Bendegúz kutyájával kanapéval ütközött a belső sávban.

E. Várkonyi Péter

Forrás: E. Várkonyi Péter

Egy Mercedes az utánfutójával, rajta egy kanapéval igyekezett Budapest felé, amikor a kanapét tartó heveder csattja „elengedett” és ezután már semmi nem tartotta azt. A kanapé lezuhant az úttestre. Egy éppen arra járó turistabusz kavarta erős szélben a kanapé önállósodott, és besodródott a legbelső sávba, ahol a Mazda érkezett. Vezetője már tenni sem tudott semmit, mert mind a három sáv telítődött volt. Fékezésre sem volt ideje, a Siófokrók Budapestre tartó vezetőnek, így „frontálisan” ütközött a lezuhant kanapéval, amelyet maga alá gyűrt. A vezetőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy autóját a leállósávba irányította, alatta  a bútorral, elkerülve egy következő nagyobb balesetet. A Mazda vezetője elmondta, hogy autójának motorját három hete generálozták, több százezer forintért, most ennek az örömnek szakadt itt vége. Senki sem sérült meg, csak Bendegúz kutya nem értett semmit a nem mindennapi történetből. A furcsa és szokatlan balesetnél a pázmándi önkéntes tűzoltók avatkoztak be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!