Frissen Fejérből

2022.02.02. 12:00

Nem sokáig bírta - Szabadulása után pár héttel újabb bűncselekményt követett el a 23 éves megyei férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt indítványozta annak a 23 éves férfinak a letartóztatását, aki január elején szabadult egy korábbi kényszerintézkedésből, majd újabb bűncselekményt követett el.

Fejér Megyei Főügyészség

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. január 29-én este egy Fejér megyei településen egyik ismerőse lakására ment ittasan, ahol barátnőjét kereste. 

A gyanúsított a párját nem találta meg, de a lakásban élő férfit többször ököllel arcán megütötte, majd miután a földre került, több alkalommal fejbe is rúgta. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A büntetett előéletű gyanúsított egy vele szemben folyamatban lévő büntetőeljárásban korábban letartóztatásban volt, melyből az év elején szabadult.Az ügyészség a bűnismétlés veszélye mellett arra hivatkozással tett indítványt a férfi letartóztatására, hogy alappal feltételezhető, hogy a későbbiekben a bizonyítást veszélyeztetné. A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvány szerint egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A döntés ellen a férfi és védője fellebbezést jelentett be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!