Frissen Fejérből

2021.11.04. 07:06

Nem indul jól a csütörtök, három baleset is történt Fejérben

Katasztrófavédelem

Árokba borult egy autó a 8111-es úton

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó a 8111-es út Vál és Kajászó közötti szakaszán. Egy ember utazott benne, ő a saját erejéből ki tudott szállni. A váli önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Baleset az M7-esen

Szalagkorlátnak hajtott egy személygépkocsi az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szabadbattyánnál, a 69. kilométer közelében. Ketten utaztak a járműben, ők ki tudtak szállni. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók egyik raja és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

Két gépkocsi karambolozott a 81-es főúton

Összeütközött egy kisbusz és egy személyautó a 81-es főúton, Sárkeresztes közelében, a 11. kilométernél. A műszaki mentést végző székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!