Frissen Fejérből

2021.11.21. 08:15

Két olyan sofőrt is elkaptak a rendőrök Fejér megye útjain, akinek nem volt jogsija

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök a 63-as számú főúton ellenőriztek 2021. november 20-án délután egy korábban anyagi kárral járó balesetet szenvedő autóst. Az egyenruhások az 51 éves soponyai lakosról megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit mintavételre előállították. A későbbi mérések eredménye is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját. A sofőrt a rendőrök őrizetbe vették, a fogdába vitték, és ellene büntető feljelentést tettek.

Csabdi és Mány települések közötti szervizúton vontak intézkedés alá a járőrök 2021. november 20-án délután egy személygépkocsival közlekedő bicskei lakost. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a 33 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, továbbá korábban őt a Pesti Kerületi Bíróság és a BRFK is eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a sofőrt a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, és ellene büntető, valamint szabálysértési feljelentést tettek - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!