Frissen Fejérből

2021.10.08. 14:00

Folytatódik a nagylóki tragédia ügye

Korábban már számos cikk született lapunkban arról a tragikus esetről, amely még 2019. november 28-án történt a településen. Egy ittas állapotban lévő férfi, akit „poénből” kikötöztek a székéhez, kihűlés miatt életét vesztette.

Déri Brenda

A találgatások sokfélék, a nagylókiak mécsessel emlékeznek

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Sőt, egy másik széket még a hátára borítottak, és azt is odarögzítették. A magatehetetlen és mozgásában korlátozott férfi megpróbált kiszabadulni, de felborult a székkel, és másnap reggelre meghalt, feltehetőleg a kihűlés miatt. A bíróság az idén májusi tanúkihallgatáson rendszerint azt a választ kapta a vádlottaktól, hogy nem emlékeznek semmire.

Megkerestük a Székesfehérvári Törvényszéket, hogy érdeklődjünk, hol tart jelenleg az ügy. A sajtószóvivő, Szurok Szabina a Fejér Megyei Hírlap érdeklődésére elmondta, a bíróság 2021. június 14-én tartotta meg – ez idáig utolsó – érdemi tárgyalását. Ekkor a IV. rendű vádlott védője által csatolt magánszakértői véleményre figyelemmel a bizonyítási eljárást ismételten megnyitotta. A következő tárgyaláson a bíróság meghallgatja az igazságügyi orvosszakértőket. Ez a tárgyalás novemberben lesz, az újabb fejleményekről beszámolunk.

[embed]https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/folytatodott-a-nagyloki-tragedia-targyalara-nem-igazan-emlekeznek-a-vadlottak-4973404/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!