Frissen Fejérből

2021.10.20. 13:50

Fejbe rúgta földön lévő társát egy hajléktalan férfi az Ősz utcában

A Székesfehérvári Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki hajléktalan társát bántalmazta.

Fejér Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a 37 éves székesfehérvári férfi 2020. július 12-én ittas állapotban összetalálkozott az Ősz utcában egy hajléktalan ismerősével, aki szintén részeg volt. A férfi ismeretlen okból az ittassága miatt már négykézláb a földön támaszkodó társát háromszor fejbe rúgta, majd elment.

Egy férfi, aki látta a bántalmazást, értesítette a rendőrséget. A kiérkezést követően a rendőrök rövid időn belül előállították az elkövetőt. A sértett nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Az ügyészség a büntetett előéletű elkövetővel szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. Az ügyben a Székesfehérvári Járásbíróság hoz majd döntést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!