Frissen Fejérből

2021.09.09. 16:38

Halálos baleset történt a Szent Flórián körúton (frissítve)

A tűzoltók a Szent Flórián körúton, a Móri út találkozásának közelében végzik a mentést.

Katasztrófavédelem, police.hu

Fotó: katasztrófavédelem

Frissítés:

20:09 Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. szeptember 9-én 16 óra 20 perc körül a 7-es számú főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán, ahol öt személygépkocsi ütközött össze. A baleset során egy 21 éves gyönki férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további hat személy pedig megsérült. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés az érintett útszakaszon befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották.

Fotó: katasztrófavédelem
Fotó: katasztrófavédelem

Előzmény:

Összeütközött négy személyautó Székesfehérváron, a Szent Flórián körúton, a Móri út találkozásának közelében. Az egyik járműbe hárman szorultak be, kiszabadításukat a város hivatásos tűzoltói megkezdték. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A baleset során egy személy életét vesztette - írja a police.hu. Az érintett szakaszon egy sávon halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!