Frissen Fejérből

2021.09.04. 08:20

Cserbenhagyásos balesetet okozott egy férfi Szabadbattyánban

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Fotó: police.hu

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 2-ról 3-ra virradó éjszaka Szabadbattyánban, az Árpád utca és a Balaton út kereszteződésében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 29 éves férfi személygépkocsival közlekedett a Telek utca felől a Sport utca irányába, amikor a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy, a védett útvonalon közlekedő autóbusznak és összeütközött vele.

Fotó: police.hu

A baleset során személyi sérülés nem történt. A 29 éves gépjárművezető a baleset bekövetkezését követően adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, azonban a rendőrök rövid időn belül azonosították, majd igazoltatása során alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, amely pozitív értéket jelzett. A 29 éves férfi ellen az elkövetett szabálysértések miatt eljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A járőrök Zámolyon, a Kossuth utcában ellenőriztek 2021. szeptember 3-án délelőtt egy 30 éves helyi sofőrt, akiről az intézkedés során megállapították, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a hatóság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!