politikai sértettség miatt?

2021.08.23. 07:00

Verekedéssel zárult az ünnepség Abán – Betörték Nagy Kaszap Ferenc orrát

Verekedéssel ért véget az augusztus 20-i eseménysorozat Abán, betörték Nagy Kaszap Ferenc orrát.

Héjj Vivien

Fotó: Pixabay

Amint arról a közösségi oldalon a város polgármestere beszámolt, már két héttel korábban értesültek arról, egy csoport a rendezvény megzavarására készül. Mikula Lajos polgármester kérdésünkre elmondta, miután tudomásukra jutott a lehetséges rendbontás, tájékoztatták a rend­őrséget, akik komolyan vették a jelzést, mindent megtettek a közbiztonság fenntartásáért. A rendezvényen a biztonsági szolgálat emberei mellett egy civil ruhás nyomozó is jelen volt. Az önkormányzati eseményekkel egy időben magánrendezvény is zajlott Abán. Itt késő délutántól már ingyenesen lehetett alkoholt fogyasztani.

Az önkormányzati rendezvényen 11 óra körül kezdődött a rendbontás. Amint a polgármester elmondta, miközben Nagy Kaszap Ferenc képviselő azon igyekezett, hogy a rendbontás ne fajuljon el, betörték az orrát.

– Pillanatok alatt a helyszínre érkezett a rendőrség. Nagy Kaszap Ferenc szerint az eset során elhangzott kijelentésekből egyértelmű, közéleti indíttatása volt az atrocitásnak. Nehéz másként értelmezni azokat a mondatokat, ahol együtt szerepel a polgármester nemi szerve és a képviselő úr szája – fogalmazott Mikula Lajos.

A polgármester szerint a rendőrség hivatalból eljárást indított. Megkerestük a rendőrséget, hogy indult-e nyomozás, megvan-e a tettes, de lapzártánkig nem érkezett válasz.

Frissítés

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/19-eves-ferfit-allitottak-elo-a-rendorok-az-abai-verekedes-miatt-5216264/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!