Frissen Fejérből

2021.08.20. 09:10

Elszabadult egy megpakolt utánfutó az M1-esen (videó)

Egy kisbusz után között, rakománnyal megpakolt utánfutó szabadult el az M1-es autópálya komáromi szakaszán.

kemma.hu

Fotó: Magyar Közút / Instagram

A sokkoló esetről a Magyar Közút videót közölt az instagramon. Ahogy bejegyzésükben írják, az eset augusztus 15-én késő délután történt Komárom térségében, az autópálya Budapest felé vezető oldalán. A kisbusz által vontatott, jól megrakott utánfutó hirtelen vált le a jármű mögül, majd a belső szalagkorlátba csapódott. A rakomány egy része át is esett a szembe jövő autók elé, egy át is ment rajta. Csodával határos módon, szerencsére nem történt személyi sérülés az eset során.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A szemközti oldalon közlekedők közül többen is megálltak és az elszórt rakomány nagyobb darabjait lehúzták a pályáról, hogy akadálytalanul mehessen tovább a forgalom – írja a kemma. A Közút hozzátette, hogy bár a segítő sofőrök nagyon bátrak voltak, nekik köszönhető, hogy nem állt meg a forgalom, de hatalmas kockázatot vállaltak.

A Közút felhívja a figyelmet, hogy ilyen esetekben nem szabad felesleges kockázatot vállalni sem a balesetezőknek, sem a segíteni akaróknak. A sérült jármű utasainak láthatósági mellényt kell felvenni és a szalagkorláton túli területen várni. A legfontosabb, hogy azonnal tárcsázni kell a 112-es segélyhívó számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!