Frissen Fejérből

2021.07.30. 08:00

Úthengerről loptak a 7201-es úton – Választ kaptunk a rendőrségtől

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a 7201-es jelzésű, Fehérvárt a környező településekkel összekötő út felújítását lopások akadályozzák.

Tóth Sándor

Az érintett eszköz a napokban is a helyszínen állt

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az elmúlt hétvégén az úthengerről fontos alkatrészeket tulajdonítottak el, míg előtte, egy héttel korábban a forgalomkorlátozáshoz használt jelzőlámpák akkumulátorát, valamint terelőkúpokat vittek el ismeretlen személyek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs vezetőjétől, Pécsi Norbert Sándortól kapott tájékoztatás szerint társaságuk feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen elkövetők ellen az említett cselekmények miatt.

Az érintett eszköz a napokban is a helyszínen állt
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Lapunk a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon tájékozódott az ügyben. A főkapitányság kommunikációs szolgálata a következőket közölte: július 26-án bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint a 7201-es számú út 4-es kilométerszelvényében parkoltatott úthengerről ismeretlen elkövető a munkagép működéséhez szükséges alkatrészeket tulajdonított el. Az üggyel kapcsolatban a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon lopás vétség gyanúja miatt indult eljárás. Továbbá még arról is értesítették lapunkat, hogy a jelzőlámpa működését biztosító akkumulátorok, valamint terelőkúpok eltulajdonításával kapcsolatban eddig nem érkezett feljelentés a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

A 7201-es úton elkövetett lopás ügyében folytatott nyomozás eredményéről beszámolunk olvasóinknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!