Frissen Fejérből

2021.06.24. 18:31

Meggyulladt a gaz és az avar Lepsénynél (Frissítve)

Az egységek megkezdték a lángok oltását.

Katasztrófavédelem

Balatonmagyaród, 2012. március 7. Tűzoltók várakoznak Balatonmagyaród közelében, a Kis-Balatonnál, ahol 120 hektár területen ég a nádas és az erdő. Az oltásban a zalai tűzoltók mellett somogyiak és önkéntesek is részt vesznek.

Fotó: MTI Fotó: Varga György

Frissítés 2:

21:34 Tíz hektáron gyulladt meg a gaz és avar csütörtökön délután Lepsény külterületén, Enying közelében, nehezen megközelíthető területen. Az esethez a balatonfűzfői, a siófoki, a veszprémi, a pétfürdői és a székesfehérvári hivatásos, valamint a polgárdi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel eloltották a lángokat.

Frissítés:

19:44 Tíz hektáron gyulladt meg a gaz és avar csütörtökön délután Lepsény külterületén, Enying közelében. Az esethez a balatonfűzfői, a siófoki, a veszprémi és a pétfürdői hivatásos, valamint a polgárdi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki. Jelenleg több mint negyven tűzoltó oltja a tüzet, ami még hat hektáron, foltokban ég. A helyszínre tart egy székesfehérvári hivatásos egység is.

Előzmény:

17:55 Gaz és avar ég Lepsény külterületén, Enying közelében. Az esethez a balatonfűzfői és a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a lángok oltását. Egy veszprémi és egy pétfürdői hivatásos egység is a helyszínre tart.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!