Frissen Fejérből

2021.06.08. 13:56

Fehérvári áruházból próbált alkoholt lopni egy budapesti férfi

A rendőrségre Székesfehérvárról, a Holland fasoron található bevásárlóközpontból lopásról érkezett bejelentés 2021. június 7-én délután.

police.hu

Budapest, 2020. április 11. Rendőrök védőmaszkban az Újpesti Piac és Vásárcsarnokban 2020. április 11-én. A koronavírus-járvány miatt az önkormányzat kötelezővé tette a vásárcsarnok területén a védőmaszk – illetve annak funkcióját betöltő, orrot és arcot takaró kendő vagy sál - használatát. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

A helyszínre kiérkező járőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy egy 46 éves budapesti férfi az áruházból több üveg szeszes italt kísérelt meg eltulajdonítani úgy, hogy eltávolította az azokon található áruvédelmi eszközöket. Az egyenruhások a férfit a helyszínen igazoltatták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Vezető képünk illusztrációként szolgál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!