Frissen Fejérből

2021.05.19. 18:52

Hiába hallgattak ki egy fehérvári férfit drogkereskedelem miatt, ugyanúgy árulta tovább a szert

A Székesfehérvári Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki a gyanú szerint a bűncselekménnyel történt meggyanúsítását követően tovább folytatta kábítószer értékesítési tevékenységét.

Fejér Megyei Főügyészség

Forrás: Pixabay

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. április 29-ét megelőzően hosszú időn keresztül anyagi haszonszerzés érdekében, a székesfehérvári otthonában több személy részére értékesített kábítószert. A férfi gyanúsítotti kihallgatását követően kábítószer értékesítési tevékenységét tovább folytatta, a nyomozó hatóság a lakásában megtartott kutatás során kábítószert és az értékesítéshez használt eszközöket foglalt le. A 30 éves férfival szemben a bűnismétlés reális veszélye fennáll.

A Székesfehérvári Járásbíróság a terhelt letartóztatását 2021. augusztus 20. napjáig meghosszabbította, a döntés fellebbezés folytán nem végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!