Frissen Fejérből

2021.05.28. 16:30

Cigit kért, nem kapott, ezért vasvillával támadt ismerősére egy férfi Sárkeresztúron

A Sárbogárdi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a 22 éves férfival szemben, aki vasvillával ütötte meg a sértettet, amelynek következtében a sértett súlyos sérülést szenvedett.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Pixabay.com

A vádirat szerint a férfi 2020. július 22-én este, Sárkeresztúron odament a gyalogosan közlekedő sértetthez azzal, hogy adjon neki egy szál cigarettát. A sértett az erősen ittas vádlott kérését nem teljesítette, ezért a férfi szidalmazta, majd bement az egyik ismerőse házának udvarába, magához vett egy vasvillát és azzal megütötte a férfi bal alkarját, amely következtében a vasvilla eltörött. A férfi a törött nyéllel ismét megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről.

A férfi a bántalmazás következtében a bal alkar csontjának darabos törését szenvedte el.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben tárgyalás mellőzésével a korábban más bűncselekmény miatt alkalmazott próbára bocsátás megszüntetését, valamint végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!