Frissen Fejérből

2021.04.19. 18:24

Tragikus februári baleset – A dunaújvárosi tűzoltók összefogtak a martonvásári kisfiú, Buda felépüléséért

Egy háromgyerekes martonvásári családot ért tragikus közlekedési baleset februárban az M6-os autópályán – írja a Katasztrófavédelem közösségi oldalán.

feol.hu

Fotó: Dunaújváros HTP

Adonynál egy terepjáró az autójuknak ütközött hátulról. A balesetben a család egyik kislánya életét vesztette, fiúgyermekük a sérülése miatt szegycsontjától lefelé nem érez semmit. Buda a gyógytornának köszönhetően tolószékkel már tud közlekedni, de szeretne újra járni. A baleset mélyen megrendítette a helyszínre riasztott dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat, akik az édesanyát feszítővágóval szabadították ki az összeroncsolódott autóból. A tűzoltók értesültek róla, hogy egy speciális kezelés segítené annak az esélyét, hogy a kilenc éves kisfiú ismét járni tudjon. A CsodaCsoport Alapítvány felhívásához csatlakozva, az intenzív robotos neurorehabilitáció hétmillió forintos költségét több mint kétszázötven-ezer forinttal támogatták a dunaújvárosi tűzoltók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!