Frissen Fejérből

2021.04.03. 07:15

Ez okozhatta az M7-esen történt tömegkarambolt

Mint az ismert, a balesetben Bereczki Zoltán színész és családja, öt hónapos terhes párja, Bata Éva és Szinetár Dórával közös kislánya, Zorka is érintett volt.

feol.hu

Fotó: Baleset-info.hu

Portálunkon is beszámoltunk róla, hogy egymásba csúszott négy személyautó az M7-es autópálya 28-as kilométere közelében, Martonvásár térségében, a Balaton felé vezető oldalon pénteken kora délután.

Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva is részese volt a balesetnekm a Bors információi szerint a karambolozott négyes konvoj második autója volt az övék. A portál információi szerint a színésznek nem esett baja, azonban a kismamát, Bata Évát mentőhelikopterrel szállították kórházba megfigyelésre. Évát még késő délután aztán haza is engedték a kórházból, az ijedtségen túl és persze a totálkárosra tört autón kívül más bajuk nem történt.

De mi okozhatta magát az esetet? Többek szerint nem kizárt, hogy a baleset amiatt következett be, hogy az élen halódó autós az autópálya feletti sebességmérő kamera észlelése miatt hirtelen lassíthatott, s a váratlan fékezés következtében egymásba csúszhattak a gépjárművek. A rendőrség vizsgálja az ügyet – olvasható a Bors cikkében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!