Volt itt minden!

2021.03.22. 09:35

Parádés sofőrökkel szemben intézkedtek a rend őrei Fejérben

Mutatjuk az elmúlt 24 óra rendőrségi híreit.

police.hu

A járőrök 2021. március 21-én hajnalban Székesfehérvár külterületén, a 81-es számú főút és a Horgász dűlő kereszteződésében ellenőriztek egy személygépkocsit, valamint annak 19 éves vezetőjét. A rendőrök az intézkedés alkalmával megállapították, hogy a helyi illetőségű férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, továbbá azt, hogy jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el. Az egyenruhások a sofőrt a helyszínen elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették – írja a police.hu.

A körzeti megbízottak Szabadbattyán-Emmaróza területén igazoltattak 2021. március 21-én kora délután egy 59 éves helyi gépkocsivezetőt, aki úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, melyet a helyszínen alkalmazott alkoholszonda mérési eredményei is megerősítettek. A rendőrök a férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét a helyszínen elvették és büntető feljelentést kezdeményeztek vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!