Kék hírek

2021.03.16. 12:02

Járművezetéstől eltiltott és ittas sofőrökkel szemben intézkedtek a megye rendőrei

Ercsiben és Nagyvenyimen is akadt dolga a járőröknek.

police.hu

Fotó: police.hu

A járőrök 2021. március 15-én kora délután ellenőriztek Ercsi belterületén egy személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a 49 éves helyi lakost elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon – írja a police.hu.

A járőrök Nagyvenyimen, az Üzletközben ellenőriztek 2021. március 15-én délután egy Mercedes típusú személygépjárművet és az azt vezető dunaújvárosi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy 64 éves férfit a Székesfehérvári Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a személyt a helyszínen elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!