Kék hírek

2021.02.23. 15:00

Verekedés és lopás miatt és riasztották a rendőröket Fehérváron

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Székesfehérvárról, a Szent István tér és a Kossuth Lajos utca kereszteződéséből verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. február 22-én délután. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 19 éves cecei, valamint két 22 éves székesfehérvári fiatal – előzetes szóváltást követően – összeverekedett egymással. A három fiatal férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A vagyonőrök Székesfehérvárra, a Balatoni úton található áruházba kértek rendőri segítséget 2021. február 22-én késő délelőtt, mivel tetten értek egy 37 éves szabadbattyáni férfit, aki édességet, valamint fülhallgatót kísérelt meg eltulajdonítani a bevásárlóközpontból. A biztonsági szolgálat munkatársai a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a férfit, akit elfogását és előállítását követően lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!