Tiszta Ragyogás!

2021.02.17. 15:15

Nem értettek egyet, baltával rontott neki a fehérvári szomszédja ajtajának

Garázda és körözött férfival szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrséghez bejelentés érkezett kedden 10 óra körül arról, hogy Székesfehérváron a Prohászka Ottokár utcában egy 48 éves fehérvári lakos baltával rongálta meg szomszédjának ajtaját egy korábbi szóváltás miatt. A járőrök a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, akinek a táskájában megtalálták a baltát. A férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki – írja a police.hu.

További hírek

Az egyenruhások február 16-án az esti órákban Dunaújvárosban, a Római körúton ellenőriztek egy 43 éves helyi lakost. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a férfi körözését a Székesfehérvári Törvényszék elrendelte, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a férfit elfogták, előállították, majd a Pálhalmai Büntetés-Végrehajtási intézetbe szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!