karambol

2021.02.02. 20:02

Halálos baleset történt az M6-oson- Frissítve

A tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki egy utast az egyik kocsiból.

Katasztrófavédelem, police.hu

Frissítés:

19:20 – A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. február 2-án 19 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, az 55-ös kilométerszelvényben – eddig tisztázatlan körülmények között – két személygépkocsi ütközött. Az egyik járműben utazó ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök teljes útlezárás mellett folytatják a helyszínelést és a műszaki mentést. Az arra közlekedők, a balesettel érintett útszakaszt a 6-os számú főúton, Kulcs irányába tudják elkerülni.

Előzmény:

Összeütközött két gépkocsi az M6-os autópálya 55-ös kilométerszelvényénél, az adonyi kihajtó közelében, a Budapest felé vezető oldalon, kedden este. Információk szerint a járművekben összesen nyolcan utaztak. Az elsőként kiérkezett dunaújvárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki egy utast az egyik autóból. A balesethez a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is elindult. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!