Kék hírek

2021.01.31. 08:32

Vezetéstől eltiltott sofőröket fogtak a rendőrök Fejérben

Két helyszínen is.

police.hu

Forrás: police.hu

Seregélyes, Elzamajor puszta külterületéről állítottak elő a rendőrök január 30-án 0 óra körül egy 28 éves seregélyesi lakost, aki annak ellenére vezetett egy autót, hogy őt korábban a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta – írja a police.hu. A férfit az egyenruhások őrizetbe vették, majd a fogdába vitték, és eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt feljelentést tettek ellene.

A járőrök Sárkeresztúron ellenőriztek egy gépkocsit és annak vezetőjét szombaton délelőtt. A sofőrről a rendőrök megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és őt a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltották. Ezeken túlmenően a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a 31 éves sárkeresztúri lakost a rendőrök mintavételre előállították. Ellene büntető és szabálysértési feljelentést tettek, őrizetbe vették, majd a fogdába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!