meghosszabbítanák a letartóztatását

2020.12.03. 12:13

Marihuána, extasy, speed – Felfüggesztett börtönbüntetése sem tartotta vissza a drogkereskedőt

A Fejér Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki 2019-ben és 2020-ban, Székesfehérvár területén több személy részére kábítószert értékesített. 

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Shutterstock

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított azért, hogy anyagi haszonra tegyen szert, marihuánát, extasyt és speedet értékesített több személynek. A rendőrség a gyanúsított által lakott ingatlanban, valamint két garázsban kábítószer értékesítéshez használt mérlegeket, valamint a kiadagoláshoz szükséges eszközöket foglalt le.

A gyanúsított a cselekményt a hasonló bűncselekmény miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés büntetés hatálya alatt követte el, így tekintetében fennáll a bűnismétlés reális veszélye.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és két hónappal meghosszabbította a terhelt letartóztatását. A bíróság döntése fellebbezés hiányában végleges.

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!