Őrizetbe vették

2020.12.02. 12:30

Árokba borult autójával, majd elfutott a rendőrök elől a vezetéstől eltiltott sofőr

A tatabányai férfi menekülni próbált a rendőrök elől, akik utolérték és elfogták.

police.hu

Fotó: police.hu

Egy 33 éves tatabányai lakos 2020. december 1-jén délelőtt az 1-es számú főúton, Bicske térségében közlekedett személygépkocsival. Haladása során a sofőr valószínűsíthetően nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét, ezért az úttestről lehaladt, az árokba csapódott, ahol a jármű az oldalára borulva állt meg. A közelben tartózkodó egyenruhások a történteket észlelve azonnal a helyszínre hajtottak.

Fotó: police.hu

A balesetet szenvedett férfi amint meglátta a rendőröket, futásnak eredt. A járőrök utánaszaladtak és elfogták. A sofőrről – aki az elsődleges adatok szerint a balesetben könnyebben megsérült – a rendőrök megállapították, hogy őt korábban a járművezetéstől a Tatabányai Rendőrkapitányság eltiltotta, ezért elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, majd a fogdába vitték – olvasható a police.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!