Traffipax

2020.11.06. 15:00

Gyorshajtókra vadásztak a rendőrök Újvárosban

Menet közben, civil autóból mértek a rendőrök.

police.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai Dunaújvárosban 2020.11.05-én is kiemelt figyelmet fordítottak a sebességtúllépők forgalomból történő kiszűrésére – írja a police.hu.

Az egyenruhások az esti órákban több olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akik a lakott területen belül maximálisan megengedett legnagyobb sebességhatárt jelentősen túllépték. A Papírgyári úton az egyik gépjárművezető 92 km/h-val közlekedett, míg egy másik autós 84 km/h-val haladt. A rendőrök mindkét esetben közigazgatási bírságot szabtak ki a sofőrökkel szemben, akik négy-négy előéleti pontban is részesültek.

Fotó: police.hu

A sebességtúllépés növeli a balesetek bekövetkezésének esélyét és a sérülések súlyosságát. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai arra kérik a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályokat maradéktalanul betartva, türelmesen és körültekintően vezessenek! Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

Fotó: police.hu

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!