hat kiló kábítószerrel autózott

2020.11.18. 20:00

Elsodort autójával egy rendőrt a menekülő drogdíler, kilőtték a kerekét Velencén

A budapesti rendőrök több kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak a kilométerekkel távolabb megállásra kényszerített férfi kocsijában.

police.hu

Feltételezett kábítószer-kereskedő autóját akarták megállítani a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály, Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói 2020. november 18-án 14 óra 30 perc körül egy parkolóban Velence belterületén. A férfi nem állt meg a rendőri jelzésre; gázt adott, és elsodort egy nyomozót, aki az elsődleges adatok alapján könnyebben megsérült.

A rendőrt biztosító egyik kollégája egy célzott lövést adott le a menekülő gépkocsi kerekére, de a dílert ez sem állította meg – írja a police.hu. Az autó – nyomában a felderítőkkel – tovább száguldott, végül néhány kilométerrel távolabb, Nadap és Lovasberény között tudták a rendőrök megállásra kényszeríteni. A gárdonyi lakhelyű férfit elfogták, gépkocsijából mintegy hat kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot foglaltak le a BRFK felderítői. A lövés nem okozott személyi sérülést.

Az eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály folytatja. Hivatalos személy elleni erőszak miatt az illetékes ügyészséget értesítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!