Közmunkára ítélték

2020.10.30. 14:45

Ittasan ütött meg édesanyját és annak élettársát egy férfi Fehérváron

A Székesfehérvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2020. április 19-én megütötte édesanyját és annak élettársát.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Pixabay

A vádirat szerint a terhelt együtt lakott az édesanyjával és annak élettársával egy székesfehérvári lakásban. A sértettek italozó életmódot folytattak, köztük és a vádlott között rendszeresek voltak a vitatkozások.

A terhelt és a sértettek 2020. április 19-én közösen szeszes italt fogyasztottak, és a férfi vitatkozni kezdett az édesanyjával, amely során homlokon ütötte, majd elment a lakásból. A sértett élettársa értesítette a mentőszolgálatot, a vádlott édesanyját kórházba szállították.

A férfi édesanyjának az élettársa továbbra is a lakásban maradt. A vádlott néhány óra elteltével, este hazatért a lakásba, ahol vitatkozni kezdett a sértettel. A férfit arcon és tarkón ütötte, amely miatt a férfi elesett. A sértett ismételten hívta a segélyhívót, a helyszínre érkező rendőrök pedig a vádlottat elfogták.

A terhelt édesanyja a bántalmazás következtében könnyű személyi sérülést, a férfi édesanyjának az élettársa súlyos személyi sérülést, orrcsonttörést szenvedett.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!