Elképesztő szabálytalanságok

2020.10.26. 16:50

Gyorshajtók Fejér megye útjain – Volt, aki majdnem kétszázzal repesztett

A megye nagyobb forgalmú útjain ellenőrizték a sebességhatárok betartását a rendőrök.

police.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai folyamatosan ellenőrzik a megye közútjain közlekedőket, amelynek célja elsősorban a sebességhatárok betartatása, a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése.

Az elmúlt hétvégén az ellenőrzések ideje alatt a 1-es számú főúton egy jármű vezetője a megengedett 60 km/h sebességhatárt túllépve 132 km/h sebességgel, míg a 6-os számú főúton egy másik gépjárművezető 50 km/h helyett 92 km/h sebességgel haladt.

Jelentősen túllépte a sebességhatárt az a két személyautós is, aki Kisfalud belterületén a megengedett 50 km/h helyett 111 km/h sebességgel, és Székesfehérvár külterületén 90 km/h helyett 192 km/h sebességgel közlekedett, ezzel veszélyeztetve maguk és a közlekedésben résztvevő többi járművezető testi épségét is.

Fotó: police.hu

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat, mivel a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!