Súlyos sérülést okozott

2020.09.25. 11:13

Hason szúrta hajléktalan ismerősét egy nő Fehérváron

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki hasba szúrta ismerősét.

Fejér Megyei Főügyészség

A megalapozott gyanú szerint a 43 éves nő 2020. szeptember 19-én a hajnali órákban Székesfehérváron egy késsel hason szúrta hajléktalan ismerősét, aki éjszakára befogadta maga mellé.

A szúrás következtében a hasüreg megnyílt, a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A gyanúsított büntetett előéletű, aki a megalapozott gyanú szerinti bűncselekményt vele szemben folyamatban lévő büntetőeljárások hatálya, valamint felfüggesztett szabadságvesztések próbaideje alatt állva követte el.

Az ügyészség bűnismétlés veszélyére hivatkozással, valamint annak okán tett indítványt a kényszerintézkedés elrendelésére, mert a nő életvitele folytán fennáll a veszélye annak, hogy a hatóság elől elrejtőzne.

A Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A végzés ellen a terhelt és védője fellebbeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!