nem tagadta

2020.09.22. 11:14

Eladta az utcán talált gyűrűt a fiatal polgárdi nő, hamar kézre kerítette a rendőrség

A rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 20 éves nővel szemben jogtalan elsajátítás vétség megalapozott gyanúja miatt folytattak.

Forrás: police.hu

Egy nő tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki 2020. február 2-án 16 óra és 20 óra között Polgárdiban, a Kossuth Lajos utcában az ujjáról leesett és elhagyott aranygyűrűjét megtalálta, és eltette. Az ügyben a Polgárdi Rendőrőrs nyomozói széleskörű adatgyűjtést folytattak, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves nőt.

Fotó: police.hu

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy az elkövető a földön megtalált ékszert elrakta, majd nem sokkal később egy székesfehérvári üzletben értékesítette. A rendőrök a gyűrűt lefoglalták, és visszaadták a sértettnek. A nyomozók talált idegen dolog jogtalan elsajátítása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a polgárdi lakost, aki beismerő vallomást tett. A Polgárdi Rendőrőrs munkatársai a büntetőeljárás vizsgálatát a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek átadták – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!