Lakásbetörők rendőrkézen

2020.09.02. 11:24

Betörtek egy toronysori lakásba – Hamar elfogták őket a rendőrök

A két elkövetőt perceken belül, a helyszínen elfogták a rendőrök.

police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2020. szeptember 1-jén 9 óra 48 perckor érkezett bejelentés, miszerint Székesfehérváron, egy Toronysoron található társasház egyik lakásába két ismeretlen személy betört. A székesfehérvári rendőrök a bejelentést követően perceken belül a helyszínre értek és a társasház lépcsőházában elfogták a két menekülő férfit, továbbá a helyszínen megtalálták az általuk ellopott arany ékszereket is. Az egyenruhások a 47 éves R. Jánost és 42 éves társát előállították a rendőrkapitányságra, ahol a beszerzett további adatok alapján gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a két férfi 2020. augusztus elején egy Sziget utcai társasház lakásába is betört, ahonnan ugyancsak ékszereket, valamint készpénzt tulajdonítottak el.

Fotó: police.hu

R. Jánost és J. Gézát a nyomozók – őrizetbe vételük mellett – két rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. szeptember 1-jén gyanúsítottként hallgatták ki, emellett mindkettejük esetében előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!