Felháborító esetek

2020.07.26. 07:15

Kiakasztó viselkedés a Velencei-tónál – Még gyerekeiket sem kímélték a részeg felnőttek

Felháborító esetekről számoltak be a minap szemtanúk a Velencei-tó egyes partszakaszain. Ordenáré viselkedés, vizelés a strandolók között, gyerekekkel üvöltözés és lerészegedés – megtehetik? Ez itt a kérdés.

S. Töttő Rita

Legutóbb az egyik agárdi partszakaszon lehettek fül- és szemtanúi a fürdőzők, ahogy három felnőtt teljesen lerészegedve órákon át minősíthetetlenül viselkedett – a velük lévő két kicsi gyerekkel és egymással egyaránt. Az egyik szemtanú szerint ordítoztak, rángatták a kicsiket, s míg ők söröztek, a gyerekek nem tudtak maguknak venni egy üdítőt. Az egyik férfi a strandolók előtt kezdett el vizelni, s láthatóan a kicsiket is megviselték az események. Volt, hogy sírtak kétségbeesésükben.

A strandolók közül állítólag ketten is, egymástól függetlenül kihívták a rendőrséget, ám állításuk szerint semmi nem történt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a konkrét eset kapcsán azt mondta: a bejelentéseket követően 8, illetve 12 percen belül kint voltak, de a szabálysértőket nem találták a helyszínen. A sajtószóvivő hozzátette: fontos ilyenkor, hogy a bejelentő várja meg a járőröket és segítse a munkájukat még több információval, hiszen a rendőrök megjelenésével az állampolgárok általában jogkövetővé válnak. Vagyis elkezdenek viselkedni – de nem tovább, mint ameddig az egyenruhát látják. Tehát mindenképpen érdemes jelezni a fentihez hasonló eseteket a rendőrségnek, de a helyszínen is segíteni kell a munkájukat. Máshogy nem megy.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!