28 éves férfi volt az áldozat

2020.07.28. 11:50

Bíróság elé állt a nádasdladányi késelés elkövetője

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2019. június 2-án, Nádasdladányban halálra késelte a sértettet.

Fejér Megyei Főügyészség

A helyszínelés a Sport utcában zajlott

Fotó: police.hu

A vádirat szerint a terhelt és a sértett hajnalban, a nyilvános kerti rendezvényen szóváltásba keveredett, bántalmazták egymást, ezért a biztonsági személyzet eltávolította őket a helyszínről. A vádlott a férfit verekedésre szólította fel, majd amikor a sértett barátja őt arcon ütötte, a helyszínről elfutott. A sértett utána szaladt, azonban őt a terhelt zsebkéssel mellkason, valamint hason szúrta. A sértett az egyik ismerősétől segítséget kért, aki értesítette a mentőszolgálatot, azonban a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a szakszerű orvosi ellátás ellenére meghalt.

A Fejér Megyei Főügyészség vádiratában a terhelttel szemben végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását, valamint közügyek gyakorlásától eltiltást indítványozott.

Fotónk a helyszínen készült 2019. június 3-án, a helyszínelés során. Fotó: Police.hu

[embed]https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/beismerte-tettet-a-nadasdladanyi-keseles-elkovetoje-3080711/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!