a teraszról vitte el a táskát

2020.06.24. 09:18

Besurranó tolvajt fogtak el a gárdonyi rendőrök

Pár perc alatt meglett az ellopott készpénz.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy gárdonyi nő tett bejelentést a rendőrségre 2020. június 23-án kora reggel arról, hogy családi házának teraszáról ellopták a táskáját – az abban tartott pénztárcával, készpénzzel és személyes iratokkal együtt. A nő elmondta, hogy munkába indult, és a táskáját a tornácon lévő asztalon csupán addig hagyta őrizetlenül, amíg kutyáját az ingatlanba beengedte. Ez az idő azonban épp elég volt a tolvajnak arra, hogy a kiszemelt értéktárgyat magához vegye. Mikor a nő a bejárati ajtón kilépett, látta, amint egy piros pólót és szürke nadrágot viselő férfi a táskájával a kezében kiszalad a kapun. A sértett élettársával együtt azonnal a besurranó keresésére indult, és ezzel egyidőben értesítette a rendőrséget is.

Fotó: police.hu

A járőrök azonnal az elkövető felkutatására és elfogására indultak, majd rövid időn belül Gárdony és Dinnyés közötti kerékpárúton igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 20 éves sárkeresztúri lakost. Ruházatának átvizsgálása során pontosan annyi készpénzt találtak nála a rendőrök, amennyit a sértett a segélyhívás alkalmával közölt.

A további nyomozati cselekmények végrehajtása miatt a férfit előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!