Összefoglaló

2020.05.07. 13:00

Ittas járművezető és eltiltás hatálya alatt vezető személyek miatt intézkedtek a rendőrök Fejérben

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei megyénkből.

police.hu

Fotó: police.hu

Ercsiben, a Tolsztoj utcában ellenőriztek a járőrök 2020. május 6-án kora délután egy személygépjárművet és annak vezetőjét. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a 28 éves helyi férfit korábban a Gárdonyi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, ezért elfogást követően az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Az ügyben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A járőrök Mezőszilason, a Rózsa utcában ellenőriztek egy segédmotor-kerékpárral közlekedő helyi lakost. A rendőrök a 64 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett, ezért további mintavételre előállították. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt közigazgatási eljárás indult a férfi ellen – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!