Frissítve

2020.04.23. 13:48

Csókakő térségében két teherautó ütközött

Közúti közlekedési baleset történt 2020. április 23-án 13 óra 14 perc körül a 81-es számú főút 21-es kilométerszelvényében.

Fejér Megyei Katasztrófavédelem, police.hu

Fotó: móri önkormányzati tűzoltóság

Frissítés:

A rendőrök 18 óra 38 perckor befejezték a baleset helyszínelését és a műszaki mentést, Csókakőnél újra zavartalan a főút forgalma.

Előzmény:

A baleset Csókakőnél történt, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két teherautó összeütközött, és az egyik jármű felborult.

Fotó: móri önkormányzati tűzoltóság

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. Kerülni Bodajk érintésével lehetséges.

Fotó: móri önkormányzati tűzoltóság

Katasztrófavédelem: Letért az úttestről és árokba hajtott egy pótkocsis kamion a 81-es főúton, Mór térségében. A jármű rakományának egy része a szántóföldre borult. A balesethez a székesfehérvári hivatásos, a móri önkormányzati és a bodajki önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Fotó: móri önkormányzati tűzoltóság

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!