Bőven akadt dolguk hétfőn

2020.03.17. 15:00

Kigyulladt egy melléképület Bicskén, és több szabadtéri tűzhöz is riasztották a tűzoltókat Fejérben

Használaton kívüli melléképületben keletezett tűz március 16-án reggel Bicskén.

Fejér Megyei Katasztrófavédelem

Tűzoltók országos versenyének ad helyet Fehérvár Fotó: archív

 

A vasútállomás melletti épületben körülbelül tíz négyzetméteren összegyűlt hulladék égett, és a lángok a födémre és a tetőszerkezetre is átterjedtek. A bicskei önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet. A munkálatok során – a mélyebben beizzott részek oltása érdekében – a tetőszerkezetet is megbontották. Személyi sérülés nem történt.

A bicskei tűzeset
Fotó: Szemlits Gyula / bicskei önkormányzati tűzoltóság

 

Szabadban keletkezett tűzesetekhez négy alkalommal riasztották a tűzoltókat hétfőn Fejér megyében. Mezőfalván a nádas kapott lángra a horgásztó mellett. A tűz nyolcszázötven négyzetméteren égett. A lángokat a dunaújvárosi hivatásos és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók fojtották el. A 63-as főút mellett, Aba közelében a száraz aljnövényzet gyulladt ki körülbelül kétszáz négyzetméteren. A tüzet a sárbogárdi hivatásos tűzoltók fékezték meg. Ercsiben és Enyingen összehordott hulladék kapott lángra.

A Duna-parti városban az érdi, míg utóbbi helyszínen a siófoki hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!