a vétlen autó a tetejére borult

2020.03.05. 15:15

Balesetet okozott, majd utasával együtt elhagyta a helyszínt egy 19 éves férfi

A dunaújvárosi rendőrök előállították a jármű 19 éves dunavecsei vezetőjét.

police.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves dunavecsei lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2020. március 3-án késő este Dunaújvárosban egy Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett a Duna-part irányába.

Fotó: police.hu

Haladása során az Eszperantó úton – eddig tisztázatlan körülmények között – elveszítette uralmát a járműve felett, majd áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol kidöntött több terelőoszlopot, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A Suzuki ezt követően felborult, és fejtetőn állt meg.

Fotó: police.hu

Az ütközést követően a gépkocsi sofőrje és fiatalkorú utasa a járműből kimásztak és a személyautót hátrahagyva elhagyták a baleset helyszínét. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen rövid időn belül azonosították a gépjármű vezetőjét, akit elfogását követően előállítottak a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra – tudtuk meg a rendőrségtől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!